szauna-fogyaszto.jpgSokan vásárolnak manapság fillérekért fogyiövet abban a reményben, hogy a segítségével jelentős sikereket érnek majd el a fogyókúra során. A testünk azonban nem így működik. De miért, mi a baj ezzel a módszerrel?

A fogyasztóöv nagy üzlet a gyártóknak. Rengetegen vannak, akik szeretnének a többlet kilóiktól megszabadulni. Akik fogyókúrázni kezdenek, szinte bármit hajlandóak megvenni a siker reményében. Főleg, hogy ezeket az öveket már néhány ezer forintért megkaphatják.

Ne vegyetek haszontalanságot! A testünkben nem lehetséges a zsírt csupán egy adott helyen elégetni! Azaz lokális zsírégetés nem létezik. Persze, az öv alatt sokkal jobban izzad a bőröd, de ez ne tévesszen meg! Ezt számos szakirodalmi cikk is alátámasztja.

Tény, hogy nem mindig mérvadó, de ha beírod a Google keresőbe, hogy “lokális zsírégetés”, az első oldalakon KIZÁRÓLAG olyan szóösszetételben szereplő találatok jönnek be, amelyek azt taglaják, hogy lokális zsírégetés nincs, lokális zsírégetés nem létezik. A találatok között több szakmai oldal is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuves.blog.hu/api/trackback/id/tr345366102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása