no-diet.jpgHa eddig kissé „összevissza” táplálkoztál, és számottevő felesleged van, sikeresen leadhatsz több kilót akár diéta nélkül is.

Elég kizárnod csupán néhány elhízásban kulcsszerepet játszó élelmiszercsoportot ahhoz, hogy hosszabb távon látványos sikert érj el. Légy türelmes, mert diéta nélkül lassabban fog megindulni a fogyás, ne add fel két hét után! Adj magadnak pár hónapot!

Miket kell kizárnod az étrendedből?  

  • Magas cukortartalmú édességek (csoki, bolti és házi sütemények, cukorka, nyalóka, frutti, gumicukor, stb.)
  • Viszonylag számottevő finomított fehércukrot tartalmazó ételek, italok (croissant, kuglóf, fonott kalács, kakaós csiga, túrós batyu, lekvárok, cukorral ízesített tea, cukrozott üdítőitalok, és általában minden termék, aminek az összetevők listájában első helyen szerepel a cukor, stb.)
  • Zsíros húsfélék (szalámi, kolbász, hurka, szalonna, töpörtyű, disznósajt, virsli, szafaládé, stb.)
  • Fehérlisztből készült termékek (fehérkenyér, kifli, zsemle, tészták, stb.)

 

Mivel tudod meggyorsítani a folyamatot?

  • Rendszeres sportolással
  • Magas rosttartalmú táplálékkal, amelyek megnehezítik a túl sok tápanyag felszívódását (sok nyers gyümölcs, zöldség, bab, borsó, lencse)

Ezek a dolgok nem járnak olyan nagy lemondással, és amúgy is az egészséges táplálkozás alapját képezik. Megpróbálkozhatsz ezzel első lépésben, ha nem szeretnél mindjárt komolyabb diétázásba kezdeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuves.blog.hu/api/trackback/id/tr605369206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása